Candy Pop Saga

Candy Pop Saga Free 1.0.1

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Snoepjes knallen, punten scoren

Candy Pop Saga is een match-three game in de stijl van het populaire Candy Crush Saga.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Makkelijk te spelen
  • Leuke gameplay
  • Veel levels

TEGEN

  • Niet origineel
  • Graphics kunnen beter

Gemiddeld
6

Candy Pop Saga is een match-three game in de stijl van het populaire Candy Crush Saga.

Leuk, maar niet echt origineel

De downloadlink verwijst naar de Nokia Store.

\n

Het idee achter Candy Pop Saga is hetzelfde als bij Candy Crush Saga en talloze andere match-thee (of in dit geval match-two) spellen: match twee of meer van dezelfde objecten, waarop ze uit elkaar knallen en verdwijnen. De andere objecten vallen naar beneden in de gaten die overgebleven zijn.

In elk leven moet je een bepaald aantal snoepjes laten knallen voor je verder mag naar het volgende level. Hier heb je een beperkt aantal beurten voor. Hoe verder je komt, hoe meer snoepjes je moet laten verdwijnen en hoe beperkter je aantal beurten wordt.

Candy Pop Saga is leuk om te spelen, maar het mist net dat beetje extra om het beter te maken dan alle andere titels in het genre. Er zijn maar twee, nogal saaie, power-ups en de gameplay is erg repetitief.

Simpel

Candy Pop Saga is erg makkelijk te spelen. Tik op een cluster van dezelfde vormen en ze verdwijnen. De eerste paar levels zijn belachelijk makkelijk, maar gelukkig wordt het al snel wat moeilijker, als je heel veel snoepjes moet verwijderen in slechts een paar beurten.

Voor zoetekauwen

Candy Pop Saga is net zo ziekelijk zoet als het spel waarop het geïnspireerd is, Candy Crush Saga. De graphics zijn zelfs een beetje te glimmend - de snoepjes zijn zo reflecterend dat het afleidt en je er zelfs hoofdpijn van krijgt.

Het geluid is niet geweldig: er is geen muziek en de paar geluidseffecten maken weinig indruk.

Onze mening

Candy Pop Saga is leuk om te spelen - puur omdat match-three games eigenlijk altijd leuk zijn. Erg vernieuwend is het echter niet en het design is ook maar middelmatig.

Meeste downloads Puzzels voor symbian

Beoordelingen about Candy Pop Saga

Promotie×